Topp fem trendiga spa-behandlingar i Stockholm

Topp trendiga spa-behandlingar som du kan uppleva och njuta av i Stockholm! Här får du ta del om spännande, udda behandlingar som du kan boka i Stockholm. Läs mer om floating, fiskpedikyr, saltrum, Hamam och gravidmassage. Spa-behandlingar är dessutom ett riktigt trendigt presenttips som alltid uppskattas och känns omtänksamt. Kanske du ger bort en spabehandling som 40 års-present till din allra bästa väninna? Eller så unnar du dig själv dig en behandling som inte bara är en spännande upplevelse, utan dessutom ger dig den vitalitet och energi du faktiskt behöver för att ta vardagen med nya friska tag?

1) Floating

I vattnet med hög salthalt flyter du som om kroppen var viktlös. Floatingen och det kroppstempererade vattnet skänker kroppen lugn och rogivande avslappning. Du flyter i vattnet, upptar de helande ångorna helt ostörd utan störande ljud eller ljus. Tiden försvinner och du går iväg från behandlingen uppiggad med ny energi.

2) Fiskpedikyr

Fiskpedikyr har använts i Asien i hundra år där det använts i medicinskt syfte. Känslan av Garra Rufa-fiskarnas arbete är mycket behaglig och kan jämföras med att doppa fötterna i kolsyrat vatten. De nibblar försiktigt bort död och skadad hud. Döda hudpartiklar är fiskarnas föda och behandlingen är särskilt bra för sårläkning.

3) Saltrum

Saltrummet har varit trend länge i många andra länder, men här i Sverige är det fortfarande något nytt. I saltrummet sitter du bekvämt tillbakalutad i en rofylld miljö helt omgiven av salt och lugn musik. I saltrummet cirkulerar frisk, salthaltig luft som du andas in under behandlingen. En saltrumsbehandling förebygger bl.a. förkylningar, influensa, lindra astma, allergier och eksem. Saltrummet passar även den som tränar och vill öka syreupptagningsförmågan för orkens skull.

4) Hamam

Hamam är den turkiska varianten av ångbad som nu börjar bli så populär i Sverige. Man ligger på en varm marmorhäll och bli behandlad av en hamammästare. Man blir kroppsskrubbad, skuminpackad, tvagad och skummasserad och så för man håret tvättat. Det är en mycket rofylld upplevelse som skänker kroppen ny energi och vitalitet.

5) Gravidmassage

Det är en fantastisk upplevelse att få vara gravid, men med graviditeten kommer också värk, trötthet och ibland utmattning. En gravidmassaeg för dig att slappna av och ge dig en chans att komma i balans. En gravidmassage använder specialoljor och anpassas alltid efter kvinnans egna behov och situation. Efter den välgörande massagen kan man också välja att stanna kvar och bara slappna av.

Beställ behandlingarna här:
https://www.upplevelse.com/spa-stockholm

 

Så blir framtidens spa!

Missa inte den utmärknta artikeln i SVD om framtidens spa! Dom listar bla nya spahotell satsningar över hela Europa och tar upp olika trender inom spa världen.

framtidens-spa

Läs om framtidens spa på SVD

Sturebadet börjar med spaogram

spaogram1Det gamla anrika Sturebadet tar till nya metoder för marknadsföring och har lanserat ett nytt koncept med tillhörande websajt: www.spaogram.se

På spaogram.se kan du beställa spapaket med noga utvalda spabehandlingar på Sturebadet.

Spaogrammet levereras samma dag i lyxig förpackning i Stockholms innerstad och närliggande kommuner.

Kanske något att ha i åtanke till nästa fördelsedag. Frågan är vem som förtjänat en sådan lyxig spa present?

Du sköna nya spavärld!

Bokaspa är en ny spasajt som kommer bevaka spaområdet genom att erbjuda nyheter, artiklar, spaguider och aktuella erbjudanden från spahotell, herrgårdar och olika wellness anläggningar i Sverige, Stockholm Göteborg, Malmö men även från mindre spaorter från hela sverige.

Boka spa kommer bevaka spa trender, utvärderingar och tipsa om bra erbjudanden från spahotell, om spaweekends, och sparesor till spännande länder.

Välkommen till den sköna nya spa världen!