Spa Stockholm

Stockholm har en massa fina spahotell, anläggningar, dagspas, wellness och relax inrättningar både i och omkring Stockholm. På denna sida presenteras några av de största och bästa spa anläggningarna i och kring Stockholms trakter. Hör gärna av er om ni saknar någon eller med tips!

 

Spabehandlingar i Stockholm

Boka enkelt behandlingar på spa i Stockholm för massage, ansiktsmassage. manikyr och mycket mer. Ta en skön paus i vardagen med en kort behandling, eller varför inte passa på att göra något riktigt spännande och annorlunda som att prova på fiskmanikyr eller förföras av värmen och ångorna av en njutbar chokladmassage?

Köp behandlingar och beställ presentkort på spa här:
https://www.upplevelse.com/halsa-skonhet

 

Populära sparesorts & anläggningar runt Stockholm

 

Axelsons Spa

Axelsons har inte bara utbildningar inom spa och massage utan har faktiskt sedan 2005 en av Stockholms bästa spaanläggningar centralt beläget i Gallerian på Hamngatan. Axelsons Spa har ett stort utbud av massage och spabehandlingar men även inom hälsa och skönhet som tex ansiktsbehandlingar och tandblekning. Dom har välutbildade spaterapeuter och en mycket stämningsfull spaanläggning anpassad för avslappning.

http://www.axelsonsspa.se/

Yasuragi – Hasseludden

Stockholms kanske mest kända spa med en av de största spa anläggningarna har den japanska kulturen som huvudtema. Yasuragi ligger endast 20 minuter från Stockholm city och erbjuder förutom traditionella spabehandlingar (massage, hud & kroppsvård) naturligtvis exotiska japanska behandlingar som tex shiatsu, Yasuragi iro (färgbehandling) och många fler.

http://www.hasseludden.com

Hotell havsbaden

Uppe på granitklippan med utsikt över havet och en fiskehamn ligger hotell havsbaden spa & konferens. Spa anläggningen ligger 80 minuter från Stockholm i naturnära och vacker natur bl.a. med möjligheter att spela golf, ta en skärgårstur med båt eller fiska kräftor.

http://www.hotellhavsbaden.se/

Rånässlott

I det vackra Rånässlotts historiska källarvalv kan du ta del av ett stort urval spa och massagebehandlingar i stimulerande, eleganta miljöer. Om du är ute efter lite lyxig spa och avkoppling bör du överväga Rånäs endast en timmes bilfärd från Stockholm.

http://www.ranasslott.se/

Skepparholmen

Skepparholmen är en modern konferansanlägging & spa som ligger vackert beläget med utsikt över vattnet endast 20 minuter från Stockholm. Här finns allt du kan tänka dig inom spabehandling och hälsa.

http://www.skepparholmen.se/

Sättra brunn spa & konferens

Knappt 2 timmar från Stockholm ligger Sättra brun med prisbelönt arkitektur i fantastiskt fina omgivningar. Nära till natur och frilufsliv med mängder av rekreations aktiviteter som golf, ridning och fiske.

http://www.satrabrunn.se

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.